Kardelen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Mesleki eğitim standartlarını uluslararası düzeyde yakalamış, modern eğitim teknolojileriyle donatılmış, yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen seçkin bir okul olmak ve yabancı dil bilen, tamamı istihdam edilebilir niteliklere sahip öğrenciler yetiştirmektir.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin Mesleki Teknik Eğitim yasa ve yönetmelikleriyle çerçevesi çizilmiş eğitim programını; kurumun imkanlarını ve çevre faktörlerini dikkate alarak uygulayabilmek ve öğrencilerimizi; bir üst kuruma, mesleğe, hayata, bireysel yetenekleri dikkate alan, Atatürk ilke ve İnkılaplarını rehber edinen, lider, özgüveni yüksek, araştırmacı, kendini gerçekleştirebilen, hoşgörülü, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilen, ekip çalışmasına yatkın, üretime yönelik projeler geliştirip uygulayabilen, endüstriyel üretim ortamına kolay adapte olabilen bireyler olarak hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: Okulumuz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında tekli öğretime geçmiştir.
Ders Başlama saati: 08:10

Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 212 535 66 56

Belgegeçer - (212) 609 2011

WEB - https://kardelenteml.meb.k12.tr

Adres - Kazım Karabekir Mah. 822.Sokak No32 Gaziosmanpaşa/İstanbul

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :3
Kütüphane Kitap Sayısı :1795
Öğretim Şekli :Okulumuz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılından itibaren tekli öğretime geçmiştir.

Yerleşim Yeri - Okulumuz Dede Korkut İlkokulu yanındadır.

Adres - Kazım Karabekir Mah. 822.Sokak No32 Gaziosmanpaşa/İstanbul

Ulaşım Özel Araç ve Minibüs ile okula ulaşılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Gaziosmanpaşa İlçe Merkezine 3.5 km uzaklıktadır.